Misis

Minđuše sa ahatom POSITANO

Minđuše sa ahatom POSITANO

Minđuše sa ahatom iz kolekcije Positano su jedan od najlepših modela minđuša koje možete priuštiti sebi. U pitanju su blago viseće minđuše, posebne zbog sastava i boje koje dominiraju ovim komadom nakita. Ukrašene su zelenim ahatom i morskim motivima živopisnih boja, a srebreni delovi imaju i osamnaestokaratnu pozlatu koja ih čini još zanimljivijim.
Specifičan dizajn je nešto što osvaja na prvi pogled, a dinamičan kolorit je ono što ih razlikuje u nizu drugih modela minđuša. Minđuše sa ahatom savršeno pristaju damama od stila koje znaju da iznesu upečatljive detalje poput ovog komada nakita, koji će biti vrlo efektan i primećen u svakoj kombinaciji. Osim što možete obradovati sebe ovakvim parom minđuša, one predstavljaju i odličan poklon za majke, sestre, prijateljice, i sve one dame čiji stil odgovara ovom prefinjenom komadu nakita. Budite originalne i jedinstvene, obradujte sebe ili vama važne dame parom neobičnih, elegantnih minđuša.

cena: 25.000,00 rsd

Ostali proizvodi

Minđuše POSITANO

Minđuše POSITANO

Kolekcija Positano nudi glamurozne viseće minđuše čuvenog italijanskog brenda Misis. Izuzetno su privlačne zbog k ...

29.000,00 rsd

Ogrlica Misis

Ogrlica Misis

Svaka dama koja ima prepoznatljiv stil zna koliko veliku ulogu kod bilo koje odevne kombinacije igra nakit, i kako on mo ...

23.000,00 rsd

Minđuše ASOLO

Minđuše ASOLO

Moderne viseće minđuše sa romantičnim detaljima u obliku cveta. Izrađene su od srebra sa 18kt pozlatom u kombinac ...

23.000,00 rsd

Prsten POSITANO

Prsten POSITANO

Upečatljiv komad veselog dizajna koji će privlačiti poglede! Dizajn inspirisan lepotom najlepših predela italijan ...

19.600,00 rsd