Misis

Minđuše POSITANO

Minđuše POSITANO

Kolekcija Positano nudi glamurozne viseće minđuše čuvenog italijanskog brenda Misis. Izuzetno su privlačne zbog kombinacije dominantnog srebra i osamnaestokaratne pozlate, koje su dodatno oplemenjene morskim motivima karakterističnim za celu Positano kolekciju. Ove efektne minđuše su izbor svih dama koje žele da obogate svoje kombinacije upečatljivim detaljem koji će biti veoma primećen i efektan kada se uklopi u autfit.
Ženstveno, lagano i elegantno su epiteti koji odlično opisuju ovaj par minđuša, a ono što će vas već na prvi pogled osvojiti jeste njihov dinamičan kolorit sa veselim motivima. Positano kolekcija sa motivima školjki, perlica i morskih zvezdica nudi sjajne komade nakita koji su dobrodošli tokom svih godišnjih doba, a jednostavne i odmerene kombinacije koje preferirate će biti originalno dopunjene ovim nesvakidašnjim parom minđuša. Možete ih nameniti i vama dragim damama, majkama ili prijateljicama, koje će sigurno biti oduševljene ovim sjajnim poklonom.

cena: 29.000,00 rsd

Ostali proizvodi

Minđuše sa ahatom POSITANO

Minđuše sa ahatom POSITANO

Minđuše sa ahatom iz kolekcije Positano su jedan od najlepših modela minđuša koje možete priu&scaro ...

25.000,00 rsd

Ogrlica Misis

Ogrlica Misis

Svaka dama koja ima prepoznatljiv stil zna koliko veliku ulogu kod bilo koje odevne kombinacije igra nakit, i kako on mo ...

23.000,00 rsd

Minđuše ASOLO

Minđuše ASOLO

Moderne viseće minđuše sa romantičnim detaljima u obliku cveta. Izrađene su od srebra sa 18kt pozlatom u kombinac ...

23.000,00 rsd

Prsten POSITANO

Prsten POSITANO

Upečatljiv komad veselog dizajna koji će privlačiti poglede! Dizajn inspirisan lepotom najlepših predela italijan ...

19.600,00 rsd